Troostkussen2024-01-16T13:39:21+00:00

Troostkussen

#Troostkussen

Hart onder de riem met een Troostkussen

Hartelijk welkom bij Troostkussen.com

Op deze website vindt u alle informatie over het Troostkussen en onze webshop, waarin u het hartvormige kussen naar eigen wens kunt samenstellen.

Het hartvormige kussen is speciaal ontworpen voor iedereen die een hart onder de riem kan gebruiken.

Jong en oud kunnen te maken krijgen met verlies, verdriet, ziekte en ongemak. Het hartvormige kussen biedt steun en troost. Het warme, zachte kussen heeft een vorm van een hart en wordt daarom ook wel hartenkussen genoemd. Het functioneert als een bron van kracht, waardoor je weet dat je niet alleen bent in de moeilijke periodes van je leven. Het is een mooi en aantrekkelijk kussen, dat in verschillende soorten stof en dessins/kleuren kan worden gemaakt.

Het is zelfs mogelijk om een Troostkussen te maken van een stof van uw dierbare of van uw eigen stof voor uw dierbare(n).
Ook is mogelijk om een beetje as van uw dierbare in het kussen te plaatsen, hierdoor draagt u uw dierbare nog dichter bij u.

Overal te gebruiken

Dit Hartenkussen is in alle dagelijkse situaties te gebruiken en biedt:

  • Troost
  • Geborgenheid
  • Medeleven
  • Steun bij verdriet of pijn
  • Liefde

Door de zachtheid, de lieve uitstraling en de passie waarmee dit kussen is gemaakt, geeft dit kussen troost tijdens een moeilijke periode een zachte omhelzing zonder woorden.

Een mooi cadeau aan iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken.

Troostkussen

Ik slaap al jaren met twee van deze kussens als gevolg van medische redenen en ik ben ermee gestart in een periode waarin ik achter elkaar een flink aantal dierbaren verloor. Ze zijn super functioneel door hun vorm en grootte en heel comfortabel en wasbaar. ik heb ze ook al veel weggeven aan vrouwen die een knuffel konden gebruiken of na borstkanker behandelingen. 😍

Jeanet Heinen, Troostkussen

Troostkussen

Beste Miranda, toen er bij mij borstkanker werd geconstateerd in maart 2021 kwam ik terecht in Anna’s Inloophuis aan de Zorgboulevard van het ZMC in Zaandam. Daar zag ik een aantal van jouw kussens liggen en kreeg ik uitleg hoe deze te gebruiken. Ze zien er heel aantrekkelijk en leuk uit. Ik dacht meteen die wil ik ook hebben. Twee weken geleden ben ik geopereerd, mijn borst werd geamputeerd en een paar lymfeklieren in de oksel zijn verwijderd. Wat een verrassing toen ik thuiskwam en er een mooie doos op mij wachtte. Mijn man had het kussen besteld, een rode vond ik wel toepasselijk, van heerlijk zachte fleece. Ik ben er heel blij mee, wat een uitvinding TOP ! Echt een aanrader voor dames die deze rotziekte krijgen of al hebben. Het is een goede steun, lekker op de bank en het voelt goed. DANK JE WEL, ik wens je nog heel veel succes met je webshop én vooral gezondheid. Lieve groetjes Ria 

Ria Koelman, Troostkussen

Liefdevolle boezem/hart/troost kussen.

Hay ..ik ben Janet en werd afgelopen april 2021 50 jaar.
Eind maart kreeg ik als zoveel vrouwen een uitnodiging voor de ” borstenbus”. Omdat ik al in een ander gezondheidstoestand pzat dacht ik , ik ga maar snel heen. Dan is dat maar weer geweest.
En helaas het was direct niet goed.
Van de ene ziekte viel ik in de wereld van borstkanker.
Ik ging ook weer opnieuw de strijd aan met deze ziekte.
En ging zoals vele vrouwen in een korte tijd door een molen heen.

Kort gezegt, ik was op tijd en ik ben dankbaar dat mij operatie en bestralingen er waren !
Maar ik zocht inmiddels wel naar hulpmiddelen om het ziek zijn en pijn te verlichten.
En zo kwam ik via internet terecht op deze site.
En extra bijzonder omdat deze ” next door” is/ was.

Ik bestelde online twee kussens.
En ze werden liefdevol bij mij thuis gebracht.

En tot aan vandaag ( augustus2021) geniet er nog steeds zo van !
Het geeft mijn lijf rust wanneer ik pijn heb in mijn oksel en borst.
Het sluit aan op mijn lijf.
Daarnaast is het ook een ” knuffel” zoals je vroeger had als kind.
Dus ook een troost kussen.

En echt geen mega drama hoor..
Maar gewoon een moment voor mezelf in ontspanning.
En deze kussens vullen naast alles wat er is mij een moment van ff rust.
Rust in mijn eigen privé leven
En ik denk en hoop dat ook deze kussens worden gegeven als je in je behandeling zit .
Naast welke medicatie of behandeling ook.

Lieve warme groet en sterkte en kracht!

Janet, Troostkussen

Hart ? onder de riem

Wat ben ik blij, dat dit fantastische initiatief op mijn pad kwam. Het moest gewoon zo zijn. Iemand, in onze groep is, ernstig ziek en zit al aan de zuurstof. Dan weet je hoe ernstig het is. Zij was er ook altijd voor de mensen, die het nodig hadden.
Zij wil zelf met onze groep nog wat leuks doen als afscheid.

Wat is er dan mooier om als groep, zo’n mooi Troostkussen met de liefde, aan haar mee te geven als knuffelcadeau. Ik hoop dat ze daar veel steun uit kan putten. Bedankt voor dit mooie initiatief.
Ik hoop dat meer mensen dit voorbeeld gaan volgen. ???

Marie-José Mes, Troostkussen
Bestel je Troostkussen

Kies uit de mooie dessins van katoen, de prachtige warme kleuren van de fleece varianten of voor de Knuffelzacht Deluxe (nog mooier en nog zachter).

Wil je een Hartenkussen cadeau geven en naar iemand toe laten sturen? Laat dan in het daarvoor bestemde tekst vakje een boodschap achter, dan zet ik dat op een mooi kaartje en voeg het bij het Hartenkussen in de doos.

Succes met het uitzoeken van uw Hartenkussen.

Titel

Ga naar de bovenkant