Knuffelkussen2024-01-22T11:53:27+00:00

Knuffelkussen

Luister naar je hart, dat klopt altijd

Hartelijk welkom bij Knuffelkussen.nl

Op deze website vindt u alle informatie over het Knuffelkussen en onze webshop, waarin u het kussen naar eigen wens kunt samenstellen.

Het Knuffelkussen is een hartverwarmend kussen met een hoog knuffelgehalte in de vorm van een hart. Dankzij de ergonomische vorm is het een heel fijn kussen voor op de bank, in de auto en in bed.

De voordelen

Het hartvormige kussen is in z’n geheel wasbaar en kan in de droger. Aan de zijkant van het kussen zit een ritssluiting, zodat u eenvoudig de stevigheid van het kussen kunt aanpassen naar eigen wens.

Knuffeltijd

Van knuffels krijg je nooit genoeg. Ieder mens vindt het fijn om geliefd en gewaardeerd te worden of om van tijd tot tijd tot rust te komen. Wie geeft u een Knuffelkussen cadeau? Of verwent u zichzelf met een comfortabel kussen?

Bedenkt u eens, waarvoor u het kan Hartenkussen zou kunnen gebruiken?

Tijdens slapen als ondersteuning voor buik, borsten, knieen, nek en schouders
Tijdens lopen en zitten
Tijdens autorijden
Als knuffel voor de kinderen.
Heeft u nog een idee wat voor u fijn zou zijn? Denk dan aan het Hartenkussen.

Met liefde gemaakt

Het Knuffelkussen wordt met passie en liefde gemaakt in een Nederlands atelier.

Een heerlijk kussen om jarenlang plezier van te hebben.

Knuffelkussen

Vorige week heb ik twee hartenkussens gekocht. Eentje voor mijn dochter en eentje voor mijn vader. Mooi om eens op een andere manier (dan met een bloemetje) te laten merken dat je iemand een warm hart toedraagt. Echte aanrader! ūüíö

David Stolze, Knuffelkussen
Bestel je Knuffelkussen

Kies uit de mooie dessins van katoen, de prachtige warme kleuren van de fleece varianten of voor de Knuffelzacht Deluxe (nog mooier en nog zachter).

Wil je een Hartenkussen cadeau geven en naar iemand toe laten sturen? Laat dan in het daarvoor bestemde tekst vakje een boodschap achter, dan zet ik dat op een mooi kaartje en voeg het bij het Hartenkussen in de doos.

Succes met het uitzoeken van uw Hartenkussen.

Titel

Ga naar de bovenkant